Bedava Hosting

Bedava Hosting

Bedava Hosting Desteği Webriva Bilişim ve Yazılım Hizmetleri, Bursa DGN merkezli sunucu sağlayıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Webriva olarak Kurumsal yapımızla birlikte etkili ve hızlı çözümler sunabilen bir ekibe sahibiz, böylece zaman kaybını minimum düzeyde tutuyoruz. Profesyonel kadromuz, AR-GE çalışmalarına önem veren ve yeni teknolojilere açık bir şekilde sürekli gelişmeyi hedefleyen ekip üyelerinden oluşmaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz ve dürüstlük, samimiyet ve istekli yaklaşımımızla sorun çözmeye odaklanıyoruz. Mutlu müşterilerin en iyi reklam olduğuna inanıyoruz ve bu nedenle 7/24 aktif çalışan profesyonel ekibimizle sürekli iş takibi yapıyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunuyoruz.

Başlatmış olduğumuz bu kampanya ile birlikte hiçbir şart olmaksızın sadece öğrenci belgenizle talep açarak 300 TL değerinde 1 yıllık Limitsiz M Web Hosting paketine sahip olabilirsiniz.

Limitsiz M Web Hosting Özellikleri;

  • 5 Adet Web Sitesi
    2 Core CPU
    2 GB Bellek
    Limitsiz NVMe Disk
    Limitsiz Trafik
    Limitsiz E-Posta Adresi
    Anında Aktivasyon

Kullanım Şartları;

  • Web site içerisinde barındırılacak içerik T.C. kanunlarına aykırı olmamalıdır.
  • Site üzerindeki kaydınızda bilgileriniz eksiksiz ve doğru olmalıdır.
  • Ücretsiz alan adları kullanacak üyelerimiz kampanyadan yararlanamamaktadır.
  • Sponsorluk verilen kişi web sitemiz üzerindeki sözleşmeleri kabul etmiş sayılmaktadır.

Nasıl Yararlanabilirim?

Web sitemizin destek bölümü üzerinden öğrenci belgenizle birlikte destek kaydı açmanız yeterlidir. Ardından mesai saatleri içerisinde onaylanması durumunda tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Paylaş: